kantoor huren BE Centre Boxmeer

Eigen kantoorruimte

Voor een startende onderneming is een heel eigen kantoor vaak nog wat te veel gevraagd. Daarom bieden we bij het BE Centre kantoorruimte op maat aan, als een eenvoudig alternatief voor wie de basis op orde wil hebben.

De eigen kantoren zijn van alle gemakken voorzien. U kunt gebruik maken van de algemene voorzieningen, zoals de receptie en een vergaderruimte. Daarnaast bieden we een omgeving waar tientallen andere bedrijven en starters zich aan het ontwikkelen zijn. Door de communicatie binnen het centrum te stimuleren, creëren we een omgeving die bruist van de nieuwe ideeën en initiatieven.

Bij het BE Centre zijn we er voor ambitieuze starters, die een duidelijke visie hebben en die een inspirerende omgeving willen ontwikkelen. We bieden steun en een duidelijk kader om binnen te werken. Duidelijkheid is immers niet alleen belangrijk voor uw klanten, maar ook voor uzelf.

Daarom communiceren wij altijd concreet en direct, zodat iedereen weet waar hij of zij aan toe is. We maken gebruik van uw expertise, maar bieden ook de kennis van anderen aan wanneer u daarvan kunt profiteren!

In de creatieve regio rondom Boxmeer bestaat er geen ander project zoals het BE Centre. Natuurlijk zijn er andere verzamelgebouwen voor bedrijven of units voor starters. En voor veel geld is het wel degelijk mogelijk om basisvoorzieningen te huren zoals wij die bieden. Onze dynamiek is binnen die branche echter uniek.

De nadruk op samenwerking, op interactie en op wederzijdse creatieve ontwikkeling, in combinatie met scherpe prijzen en flexibele voorwaarden, maken van het BE Centre een unieke locatie voor moderne bedrijven in Boxmeer.

Be Centre uitdaging ondernemers

Faciliteiten

  • Receptiefunctie
  • Postverzending (exclusief portokosten)
  • Gratis parkeren
  • Wifi om te kunnen werken
  • Kopiëren / scannen / printen
  • Koffie / thee
  • Post service

©2021 BE Centre - webdesign Bright Circle

Log in with your credentials

Forgot your details?