Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Be your magazine

3 mei 2017

Evenement Navigatie

Ben je al een tijd op zoek naar een nieuwe baan als directiesecretaresse of managementassistent(e)? Is dit je nog niet gelukt en/of ben je toe aan een nieuwe uitdaging waarbij je jezelf verder kan ontwikkelen?

Dan is het nú jouw kans om jouw carrière een boost te geven met de training ‘BEyourMagazine’ en kom hiermee dichter bij je droombaan!

Het BE Centre in Boxmeer biedt trainingen aan voor secretaresses om de kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. In het artikel van het UWV: “secretaresses meer kans in niet-administratieve functie” (UWV: d.d. 30-08-2016), beschrijft het UWV dat secretaresses op zoek moeten naar een overstapberoep voor een nieuwe baan. De verwachting is dat tussen 2015 en 2020, 9.000 secretaressebanen verdwijnen.

TRAINING

Online marketing is anno 2016 niet weg te denken in een bedrijfsvoering. Internet is voor velen vaak de eerste plek waar men gaat kijken als men op zoek is naar oplossingen voor hun behoeften. Kennis hebben en toepassen van online marketing is nu dan ook ontzettend belangrijk om de klant van nu te kunnen begrijpen en te bereiken. Met deze training leer je meer over diverse facetten van online marketing, onder andere over reclame-uitingen en webdesign. In de training leer je ook meer diepgang te krijgen in het hoe, wat en waarom van bladen maken, ook in digitale vorm. Het eindresultaat is een zelf gemaakte professioneel magazine!

Gegevens

Datum:
3 mei 2017

Organisator

Be centre
Telefoon:
0485 31 77 77
E-mail:
becentre.nl@gmail.com

Locatie

Be Centre Boxmeer
Stationsweg 15
Boxmeer, Limburg 5830 Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0485 31 77 77
Website:
http://becentre.nl

©2020 BE Centre - webdesign Bright Circle

Log in with your credentials

Forgot your details?